Izradjujemo ih u nekoliko veličina EGV 50 P lit, EGV 80 P lit,EGV 80 HP lit horizontalni i EGV 80 PK lit kombinovani  i EGV 120 P lit.

Kazane je izradjen od kvalitetnog prohromskog lima EN 10088-2 1.4301+CR (INOX 304).Omotac kazana je debljine lima 1,2 mm, a gornje i donje dance su debljine lima 1,5 mm. Prohromske cevi za hladnu I toplu vodu su od 1/2”,hidroispitane,kao I plasticna cev za toplu vodu.

Spoljni omotač bojlera je od hladno valjanog čeličnog lima c.0145, debljine 0,6 mm. Gornji i donji poklopac spoljnjeg omotača je od pvc-a (polistirlen).

PVC kapa sa donje strane.

Sve bojlere isporučujemo opremljene električnim grejačem snage 2kW/220V/50Hz, i magnezijumskom zaštitnom anodom koja sluzi za razbijanje kamenca uz garanciju ispravnog funkcionisanja kazana od 15 godina, a grejača 24 meseca.
Bojleri su atestirani u Kvalitet ad – Niš

 

Svi bojleri, vertikalni i horizontalni mogu biti proizvedeni sa dodatnim izmenjivačem toplote za primenu drugih izvora energije za zagrevanje vode u bojleru osim električne (kotlovskog, solarnog sistema grejanja i toplotne pumpe, pojedinačno ili u kombinaciji). Zavisno od kombinacije predvidjenih sistema za zagrevanje vode u rezervoaru bojlera moguća je ugradnja jednog ili dva izmenjivača toplote. Bojleri EGV50P, EGV80P,  i EGV120P su namenjeni za povezivanje na toplovodnu-vrelovodnu mrežu ili solarni kolektor radi zagrevanja sanitarne vode u bojleru drugim izvorom toplote. Izmenjivač toplote se izradjuje od prohromske cevi Ø16x6000mm čija površina omogućava brzo zagrevanje vode.

PROHROMSKI BOJLER OD 80L SA IZMENJIVAČEM TOPLOTE
(mogućnost opcije priključivanja sa leve i desne strane)

Horizontalni bojleri EGV50h, EGV80h,  i EGV120h se postavljaju isključivo u horizontalnom položaju. Proizvodi se za sve tipove montaže na zid, plafon ili na pod. Izradjuje se sa priključcima za vodu na sredini, sa leve ili desne strane u zavisnosti od potrebe potrošača.

Prohromski horizontalni bojler od 120l sa dve spirale za centralno i solarno grejanje